Disclaimer

Disclaimer

7466 Vizite

Conditii de acceptare a tablourilor dumneavoastra pe cel mai mare portal de tablouri din Romania. Inainte de a mentiona cateva reguli de acceptare a tablourilor dumneavoastra in cadrul site-ului Tablouri de Vis, tinem sa Va Multumim pentru interesul dumneavoastra acordat portalului nostru.

Siteul apare in primele pozitii Google pentru orice cautare legata de tablouri sau numele artistilor, ceea ce face ca vizibilitatea sa fie maxima pentru tablourile dvs. (tablouri, tablouri de vanzare, tablouri celebre, cu peisaje, cu flori, de vara, de toamna, de iarna, maritime, etc etc).

Tablourile se vor amesteca pe prima pagina si la rubricile respective de cateva ori pe zi, oferind astfel fiecarui postator sansa sa de a vinde.

Conditii de acceptare :

1.Dupa efectuarea platii (500 lei/an/cont sau 50 lei/luna/Cont) va rugam sa dati mail de confirmare cu numele dvs. pe office@tablouri-de-vis.ro sau mesaj la 0734 404 007 si contul se va activa in maxim 24 ore. Plata se va face in cont: RO34 RNCB 0245 1180 4510 0001 ORIENTAL INTERNATIONAL BUSINESS.

2.Nu inscrieti acelasi tablou sub diferite nume, diferiti autori doar pentru a avea o expunere mai mare in cadrul site-ului nostru.

3.Daca tabloul expus pe site-ul nostru este adaugat pentru comercializare atunci sunteti obligat sa adaugati si un pret asociat. Daca este la comanda se va selecta rubrica respectiva. 

4.Daca nu sunteti proprietarul tabloului pe care urmeaza sa-l expuneti in cadrul site-ului nostru atunci trebuie sa aveti permisiunea proprietarului pentru a face acest lucru.

5.Este strict interzisa reclama directa sau indirecta catre alte siteuri cu acelasi specific. (exceptie linkurile de youtube.com)

6.Este interzisa sub orice forma postarea printurilor pe site!

7.Portalul isi rezerva dreptul de a sterge conturile neplatite considerate neprofitabile sau tablourile considerate dezavantajoase, numai daca acestea apartin unor conturi neplatite.

8.Fiecare cont poate sustine maxim 700 lucrari. Se pot achizitiona maxim 2 conturi/artist. 

Observatie : Nu ne asumam nici o raspundere pentru nerespectarea regulilor de mai sus. Nu ne asumam nici o raspundere pentru eventualele ilegalitati ce pot aparea in procesul de tranzactionare a tablourilor expuse cu titlu de Vanzare pe acest site.

Singura noastra raspundere este sa promovam cat mai bine posibil operele de arta ce se afla in site-ul nostru, sa le facem cunoscute oamenilor din Romania si nu numai.

Pentru mai multe informatii, nelamuriri sau intrebari, idei asupra functionalitatii site-ului cat si pentru sugestii de promovare, sugestii de parteneriat va rugam nu ezitati si Contactati-ne!

Postarea inseamna acordul dvs. pentru cele enumarate mai sus.

Suntem deschisi in fata oricarei propuneri asa cum suntem deschisi in fata operelor de arta!

 

PENTRU COMENZI:

1. Pentru tablourile la comanda se achita un avans de 40%, restul urmand a se achita la livrare ramburs. Pentru comenzile din afara tarii se achita integral suma plus transportul.Distribuie pe: |

V-ar mai putea interesa

Politica cookie-urilor
|

Politica confidentialitate
|

Pictura reprezinta cu siguranta materializarea cea mai graitoare a creativitatii omului in dovada vie ca spiritul artistic este menit si harazit doar Omului. Amestecul culorii si elaborarea formelor constituie in totalitate apanajul spiritului uman, al artistului ce lucreaza si se exprima pe sine pentru sine si pentru semenii sai!

Toate drepturile rezervate Tablouri de Vis | ANPC | Prelucrarea datelor personale | Politica de utilizare Cookie

Webdesign Direct SEO