Gabriela Calinoiu

Gabriela Calinoiu

73055 Vizite
>Pictor, grafician, graphic designer, fashion designer.

>S-a nascut la Bucuresti.

>Membra a Uniunii Artistilor Plastici Bucuresti, Romania.

>Absolventa a Universitatii Nationale de Arte, Bucuresti, in 1997, Facultatea de Arte Decorative si Design, sectia "Textile-Moda".

>Absolventa in anul 1989 a Liceului de Arta "Nicolae N.Tonitza" din Bucuresti, sectiile: grafica, animatie, scenografie.

>1992-prezent: Expoziții personale sau de grup în țară și străinătate (Franta, Germania, Canada, Israel, Italia,Spania).

>2011- prezent: Expozitii de pictură personale ( picturi cu flori, picturi cu peisaje, picturi abstracte) la Galeria de Arta Gabriela Calinoiu, Bucuresti.

>PREMII :
2019-LOCUL 3 la IWS ( International Watercolor Society ), Romania.


>2011-Deschiderea propriei Galerii de Arta "GALERIA GABRIELA CALINOIU", deschisa pe Str.Virgil Plesoianu,nr.94, parter, Sector 1, Bucuresti, (Cartier 1 Mai, Piata.Domenii).

>Specializari:
Pictura pe panza, pictura in acuarela si pastel, pictura pe obiecte (sticla , ceramica, mobilier, sau accesorii vestimentare), grafica artistica si digitala, designer de interior.

>Teme abordate: picturi abstracte, peisaje, flori, naturi statice, picturi și desene figurative.

Bucuresti
GALERIA GABRIELA CALINOIU, Bucuresti, sector 1, Bdul Ion Mihalache,
langa Piata Domenii).

Distribuie pe: Facebook | Google+ | Pinterest

Pictura reprezinta cu siguranta materializarea cea mai graitoare a creativitatii omului in dovada vie ca spiritul artistic este menit si harazit doar Omului. Amestecul culorii si elaborarea formelor constituie in totalitate apanajul spiritului uman, al artistului ce lucreaza si se exprima pe sine pentru sine si pentru semenii sai!

Toate drepturile rezervate Tablouri de Vis | ANPC | Prelucrarea datelor personale | Politica de utilizare Cookie

Webdesign Direct SEO