Despre mine

Despre mine

150 Vizite

 „Sunt pictoriţă, asta o pot spune cu certitudine. Pictez cam de pe la virsta de paisprezece ani şi după ce am făcut Institutul de Arte Plastice am fost timp de 14 ani profesoară de desen. Am dat din tablourile mele rudelor sau prietenilor, dar nu am vrut să vind niciunul. In ultimul timp n-am mai vrut nici să le expun intr-o expoziţie, nu-mi place să le mai scot din casă, rămine pustiu in urma lor, pereţii sunt goi. E ca şi cum ţi-ai da copiii afară din casă”.

 „Ce nu pot reprezenta prin culoare, redau prin cuvint. Cuvintele por reda mult mai profund şi pot crea reprezentaţii de o intensitate mai adincă. Pictura e imagine, cuvintul e viaţă. De cind eram copil mi-am dorit să devin pictoriţă şi scriitoare, imi plăcea să-mi fac singură poveşti."

Sibiu

Distribuie pe: Facebook | Google+ | Pinterest

Pictura reprezinta cu siguranta materializarea cea mai graitoare a creativitatii omului in dovada vie ca spiritul artistic este menit si harazit doar Omului. Amestecul culorii si elaborarea formelor constituie in totalitate apanajul spiritului uman, al artistului ce lucreaza si se exprima pe sine pentru sine si pentru semenii sai!

Toate drepturile rezervate Tablouri de Vis | ANPC | Prelucrarea datelor personale | Politica de utilizare Cookie

Webdesign Direct SEO