Despre mine

Despre mine

197 Vizite

      ”Artista este dominată de bucurie si lumina. Victoria Soare aduce pe simezele Galeriei Elite Prof Art lucrări ce ne îndeamna la trăirea interna a unei bucurii reale. Trăirea clipei e cea mai importantă și acest lucru reiese din contemplarea lucrărilor sale. Fie că sunt personaje, peisaje sau naturi statice, accentele cromatice de lumina aduc o nota de frumusețe.

     Compozițiile clare, ce nu lasă nici o clipă porți de interpretare, sunt atent studiate. Tehnica este si ea in slujba artistei completând într-un mod armonios întregul ansamblu. Suprafețele pânzelor sau ale cartoanelor sunt puse în valoare prin însăși motivele alese, subiecte preluate din viața artistei pe care aceasta dorește să ni le arate, facându-ne astfel partașii unei frumuseți și bucurii molipsitoare.
      Creația Victoriei Soare este asemenea unei raze de soare venită după furtuna unei zile calde de vara. ”

Petre Emanuel Ghergu - Artist vizual – Doctorand in istorie

Bucuresti

Distribuie pe: Facebook | Google+ | Pinterest

Pictura reprezinta cu siguranta materializarea cea mai graitoare a creativitatii omului in dovada vie ca spiritul artistic este menit si harazit doar Omului. Amestecul culorii si elaborarea formelor constituie in totalitate apanajul spiritului uman, al artistului ce lucreaza si se exprima pe sine pentru sine si pentru semenii sai!

Toate drepturile rezervate Tablouri de Vis | ANPC | Prelucrarea datelor personale | Politica de utilizare Cookie

Webdesign Direct SEO