DARUL LUI DUMNEZEU

DARUL LUI DUMNEZEU

1361 Vizite

      "TABLOURI DE VIS"- Nu este intamplator acest titlu. Intr-adevar ,lucrarile expuse sunt tablouri de vis, in primul rand prin frumusetea lor.

 In tablourile expuse ,poti vedea sufletul minunat,al fiecarui artist in parte,precum si visele pe care fiecare incearca sa le exprime cu fiecare trasatura de penel.

Unii sunt artisti,care au invatat acesta arta,iar altii sunt doar amatori,iubitori ai acestei arte.

Oricum ar fi,pentru toti,arta de a picta este in primul rand 'darul lui Dumnezeu".

Mostenesc acest talent, de la tatal meu,si de la rudele mele din partea tatalui meu. In copilarie,stateam ore in sir langa tatal meu,si-l priveam cum picteaza. Imi placea enorm. Incercam si eu ,sa desenez,apoi sa pictez.

Viata insa,mi-a croit un un alt drum,total opus,acestei arte.Totusi nu am incetat sa iubesc pictura,din tot sufletul meu.

Acum pictez in timpul meu liber,si gasesc o deosebita placere in acest mod de a te recreea.

Locuiesc intr-un oras mic,unde putina lume este iubitoare de aceasta arta. Totusi,am avut cateva expozitii personale,in scopuri caritabile.Desi orasul e mic,nu lipsesc fundatiile de copii,sau cele de ajutorare a familiilor sarace.

Daca vrei,poti sa ajuti. In acest scop,incerc sa-mi vand lucrarile,asa cum sunt ele,frumoase,sau mai putin frumoase. Asta  mi-o pot spune,cei care au curiozitatea si amabilitatea sa-mi priveasca lucrarile.

Oricum, acest dar ,este de la Dumnezeu,mult, putin, asa cum l-am primit fiecare. Ii multumesc pentru aceasta,si multumesc tuturor admiratorilor.

                                                                            Cu mult drag,

                                                                                                             Margareta Loran
Orastie Jud. Hunedoara

Distribuie pe: Facebook | Google+ | Pinterest

Pictura reprezinta cu siguranta materializarea cea mai graitoare a creativitatii omului in dovada vie ca spiritul artistic este menit si harazit doar Omului. Amestecul culorii si elaborarea formelor constituie in totalitate apanajul spiritului uman, al artistului ce lucreaza si se exprima pe sine pentru sine si pentru semenii sai!

Toate drepturile rezervate Tablouri de Vis | ANPC | Prelucrarea datelor personale | Politica de utilizare Cookie

Webdesign Direct SEO