biography

biography

831 Vizite


Artista Paiusan Florentina sa născut în 1986 în România, în prezent traieste în Italia, unde isi desfasoara activitatea sa artistica. Pictează de aproape 3 ani, dar pasiunea pentru arta a avut-o încă din copilărie.

Ea a participat la mai multe expoziÈ›ii în diferite locuri, cum ar fi: Valdagno, Villa Emo di Fanzolo, Villa Capello, Vedelago, Tezze di Grigno, Cartigliano, Lago di Arsie, Oliero, Valstagna, Pove del Grappa, Carpane.

Ea a colaborat cu grupul "Dimensione arte di Rosa" (Veneto) È™i a urmat un curs de pictura pentru o perioadă scurtă de timp la scoala privata a profesoarei Laura Milazzo, încercând în prezent să promoveze arta in orasul Arad România

 

 


L'artista Paiusan Florentina nata nell 1986 in Romania, attualmente vive in Italia dove svolge la sua attivita artistica. Dipinge da quasi 3 anni ma la passione per l'arte la avuta fin da piccola.


Ha partecipato a varie mostre in diversi luoghi come: Valdagno, Villa Emo di Fanzolo, Villa Capello, Vedelago, Tezze di Grigno, Cartigliano, Lago di Arsie, Oliero, Valstagna, Pove del Grappa, Carpane.

Ha collaborato con il gruppo "Dimensione arte di Rosa" (Veneto) e ha seguito un corso di pittura per un breve periodo alla scuola privata della insegnante Laura Milazzo, attualmente prova a promuovere l'arte nella citta natale Arad dalla Romania.

VALSTAGNA.VIA SASSO STEFANI 8/B (IT)

Distribuie pe: Facebook | Google+

Pictura reprezinta cu siguranta materializarea cea mai graitoare a creativitatii omului in dovada vie ca spiritul artistic este menit si harazit doar Omului. Amestecul culorii si elaborarea formelor constituie in totalitate apanajul spiritului uman, al artistului ce lucreaza si se exprima pe sine pentru sine si pentru semenii sai!

Toate drepturile rezervate Tablouri de Vis | ANPC | Prelucrarea datelor personale | Politica de utilizare Cookie

Webdesign Direct SEO