"Festina lente", https://youtu.be/y5aRYZMI1iY https://youtube.com/shorts/c5GEp5iTiD4?feature=share

"Festina lente", https://youtu.be/y5aRYZMI1iY https://youtube.com/shorts/c5GEp5iTiD4?feature=share

295 Vizite
Pictez în culori de ulei de la sfârșitul anilor 1970, participând de a lungul timpului la numeroase expoziții organizate în Constanța și nu numai.

Lucrările mele pot îmbrăca diverse forme de percepţie pentru fiecare privitor mergând de la „Lumea reală” aşa cum ne-o prezintă Platon în lucrările sale, „illo tempore” la Mircea Eliade sau, din punct de vedere concret, la standardele la care ne raportăm fiecare dintre noi atunci când ne trăim timpul ce ne este dat. Nuanțele asamblate minuțios pe pânzele mele, ne atrag atenţia asupra calităţii timpului nostru, care nu poate reprezenta decât o formă arhetipală perfectă, subliniată prin culoarea galbenă utilizată frecvent în lucrări. Pânzele mele sugerează mobilitatea, fluiditatea, mișcarea, metamorfoza, incertitudinea, evanescența, cu o notă dominantă de dedublare și interiorizare.

Sunt membru activ în cadrul asociațiilor plastice "Artiști dobrogeni" și "Careul artelor Amfora", lucrările mele fiind mereu prezente pe simezele Muzeului Marinei din Constanța și Bibliotecii Județene Constanta. Utilizez doar culori în ulei profesionale.

Mai jos este un videoclip realizat în timpul execuției lucrării "Colecționarul de minute", ulei/pânză 70x50cm, lucrare finalizată în 3 săptămâni.

https://youtu.be/y5aRYZMI1iY

În lucru..."Colecționarul de secunde", ulei/pânză 60x90cm
https://youtube.com/shorts/c5GEp5iTiD4?feature=share

https://youtu.be/5lTtCOO9DV0

https://youtu.be/u3nZuuABamg

https://youtu.be/1PiP0FUluTc

https://youtu.be/fjJUweqp9rk

Constanța, B-dul Aurel Vlaicu nr.5, bl.C1, Sc.A, et.4, ap.15

Distribuie pe: Facebook | Google+ | Pinterest

Pictura reprezinta cu siguranta materializarea cea mai graitoare a creativitatii omului in dovada vie ca spiritul artistic este menit si harazit doar Omului. Amestecul culorii si elaborarea formelor constituie in totalitate apanajul spiritului uman, al artistului ce lucreaza si se exprima pe sine pentru sine si pentru semenii sai!

Toate drepturile rezervate Tablouri de Vis | ANPC | Prelucrarea datelor personale | Politica de utilizare Cookie

Webdesign Direct SEO