Disclaimer

Conditii de acceptare a tablourilor dumneavoastra pe cel mai mare portal de tablouri din Romania. Inainte de a mentiona cateva reguli de acceptare a tablourilor dumneavoastra in cadrul site-ului Tablouri de Vis, tinem sa Va Multumim pentru interesul dumneavoastra acordat portalului nostru.

Siteul apare in primele pozitii Google pentru orice cautare legata de tablouri sau numele artistilor, ceea ce face ca vizibilitatea sa fie maxima pentru tablourile dvs. (tablouri, tablouri de vanzare, tablouri celebre, cu peisaje, cu flori, de vara, de toamna, de iarna, maritime, etc etc).

Tablourile se vor amesteca pe prima pagina si la rubricile respective de cateva ori pe zi, oferind astfel fiecarui postator sansa sa de a vinde.

Conditii de acceptare :

1. Dupa efectuarea platii (310 lei/an sau 30 lei/luna) va rugam sa dati mail de confirmare cu numele dvs. pe office@tablouri-de-vis.ro sau mesaj la 0734 404 007si contul se va activa in maxim 24 ore. Plata se va face in cont: RO 12 RNCB 0295080913640002 BCR, Lupascu Nela Iulia sau RO33INGB0000999903198795 Lupascu Nela Iulia.

2.Nu inscrieti acelasi tablou sub diferite nume, diferiti autori doar pentru a avea o expunere mai mare in cadrul site-ului nostru.

3.Daca tabloul expus pe site-ul nostru este adaugat pentru comercializare atunci sunteti obligat sa adaugati si un pret asociat. Daca nu doriti sa-l vindeti atunci tabloul va fi adaugat sub titlu de prezentare sau ca vandut.

4. Daca nu sunteti proprietarul tabloului pe care urmeaza sa-l expuneti in cadrul site-ului nostru atunci trebuie sa aveti permisiunea proprietarului pentru a face acest lucru.

5. Este strict interzisa reclama directa sau indirecta catre alte siteuri cu acelasi specific. (exceptie linkurile de youtube.com)

6. Este interzisa sub orice forma postarea printurilor pe site!

7. Portalul isi rezerva dreptul de a sterge conturile neplatite considerate neprofitabile sau tablourile considerate dezavantajoase, numai daca acestea apartin unor conturi neplatite.

Observatie : Nu ne asumam nici o raspundere pentru nerespectarea regulilor de mai sus. Nu ne asumam nici o raspundere pentru eventualele ilegalitati ce pot aparea in procesul de tranzactionare a tablourilor expuse cu titlu de Vanzare pe acest site.

Singura noastra raspundere este sa promovam cat mai bine posibil operele de arta ce se afla in site-ul nostru, sa le facem cunoscute oamenilor din Romania si nu numai.

Pentru mai multe informatii, nelamuriri sau intrebari, idei asupra functionalitatii site-ului cat si pentru sugestii de promovare, sugestii de parteneriat va rugam nu ezitati si Contactati-ne!

Postarea inseamna acordul dvs. pentru cele enumarate mai sus.

Suntem deschisi in fata oricarei propuneri asa cum suntem deschisi in fata operelor de arta!