Creaza-ti un cont nou

 BINE ATI VENIT PE CEL MAI MARE SITE DEDICAT TABLOURILOR!

Va multumim!
 
Pentru moment se lucreaza la site si pot aparea probleme in uploadarea pozelor! Preferabil sa nu depaseasca 150 kb!

Siteul apare in primele pozitii pentru orice cautare legata de tablouri: tablouri, tablouri de vanzare, tablouri de iarna, vara, cu flori, celebre etc ceea ce face sa aiba cel mai mare trafic din Romania pe segmentul dedicat tablourilor si oferind astfel celor ce posteaza o sansa mare de a-si comercializa creeatiile avand in vedere ca internetul vinde foarte bine pe acest segment de nisa. Dupa un timp cand va veti cauta numele dvs pe google, veti gasi pagina cu tablouri pe care o veti posta aici.

Puteti opta pentru un cont:

a) platit - 30 lei/ luna sau 310 lei/an si in acest caz toate datele dvs. de contact si tablourile vor fi vizibile, amestecandu-se zilnic pe prima pagina sau la rubricile respective cu cele din alte conturi platite, vizibilitatea fiind astfel maxima.

b) neplatit - in acest caz datele de contact nu vor fi vizibile, in locul lor aparand datele siteului, iar vanzarea produsului se va face prin site contra unui comision de 30% din valoarea afisata a tabloului. Deasemenea tablourile vor fi innegrite, nu vor aparea niciodata pe prima pagina si vor aparea la toate rubricile dupa cele din conturile platite, fiind vizibile doar daca se misca mouse-ul peste ele sau daca se da click pe poza respectiva.

Dupa efectuarea platii va rugam sa dati un e-mail de confirmare cu numele dvs. pe office@tablouri-de-vis.ro sau mesaj la 0726.46.89.65 si contul se va activa in maximum 24 ore. Plata se va face in cont: BCR RO12RNCB0295080913640002  Lupascu Nela Iulia sau ING RO33INGB0000999903198795 Lupascu Nela Iulia, afisate si la rubrica DISCLAIMER .

 

MAI MULTE TABLOURI POSTATE MAI MULTE SANSE DE A VINDE!

CONTURILE FARA POSTARI VOR FI STERSE AUTOMAT IN 7 ZILE!

FOLOSITI POZE DE CALITATE SI APOI VERIFICATI CA TABLOURILE SA APARA LA SECTIUNILE DORITE! DACA NU APARE VA RUGAM SA STERGETI SI SA REPOSTATI!

NU FOLOSITI IN TITLUL TABLOURILOR DOAR CIFRE!

NU POSTATI ACELASI TABLOU DE DOUA ORI!

SITEUL ISI REZERVA DREPTUL DE A STERGE ORICE CONT SAU TABLOU FARA ALTE EXPLICATII ULTERIOARE!

VA MULTUMIM!

Creare Utilizator
Detalii utilizator